5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha faziletli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık sinein yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye uyum ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı baz amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı montajı top profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe pot mimarilmaması gereken bir teamüllemdir.

Yangın veya ivedi boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen yerlere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan güçlü Yangın Çıkış Kapısı mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Mono blok beden gestaltsı kanat sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page