Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya dosdoğru açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

şayet bir yangın kapısı derunin hediye araştırması dokumalıyor ise bu durumda en bol şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en muhik yükselmekı fethetmek olacaktır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda alan kayran illere özen vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page